agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Sprijinul cuplat în noua PAC: cuantumuri, culturi și animale eligibile

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Sprijinul cuplat în noua Politică Agricolă Comună reprezintă un subiect fierbinte. În cadrul celor mai recente discuții în trialogul Comisia Europeană – Consiliu – Parlament European, s-a agreat atât cuantumul sumelor ce vor fi alocate pentru acest sprijin, dar și lista culturilor eligibile pentru plată.

  13% din plățile directe, alocate sprijinului cuplat – este anunțul venit de la Bruxelles din partea europarlamentarei Carmen Avram. Reprezentantă a României în Comisia de agricultură din Parlamentul European, Carmen Avram a anunțat că pe lista culturilor eligibile nu a fost inclus cartoful de consum.

  ”Alocare de 13% pentru finanțarea ajutorului cuplat și 2% ajutor cuplat pentru plantele proteice”, a anunțat și europarlamentarul Daniel Buda rezultatul negocierilor.

  Referitor la schemele de ajutor pentru sprijinul cuplat – vegetal și zootehnie, din informațiile Agrointeligența – AGROINTEL.RO nu sunt schimbări semnificative până la acest moment.

  Mai multe informații pe acest subiect găsiți pe FortaPAC.agrointel.ro

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri