agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Șeful AFIR: PNS ar putea fi finalizat până la sfârșitul anului

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a plătit anul acesta fermierilor, procesatorilor, antreprenorilor şi autorităţilor publice locale peste 656 de milioane de euro, depăşind ţinta anuală de absorbţie stabilită la 550 de milioane de euro pentru măsurile de investiţii, a declarat într-un interviu acordat Agerpres, Mihai-Liviu Moraru, directorul general al AFIR. Întrebat când ar putea fi finalizat Planul Național Strategic pentru perioada 2021-2027, Moraru a indicat sfârșitul anului:

  ”Eu personal mi-aş dori până la sfârşitul anului. Dar acum se discută despre PNRR. El trebuie acum creionat, pentru că avem 6,5 miliarde de euro pe partea de gestionare a apei şi 750 de milioane de euro pentru depozite. În noiembrie trebuie să avem elementele de bază pe RNRR. Este mult mai amplu. Nu pot spune acum dacă anul viitor vor fi lansate măsuri pe acest program, însă vă pot confirma că vor fi sesiuni anul viitor pe programul de tranziţie”, a declarat Mihai-Liviu Moraru pentru Agerpres.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri