agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Ședință la MADR pentru măsurile de finanțare și sprijin în perioada de tranziție

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Directorul general Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Mihai Moraru, a participat miercuri – 18 noiembrie, împreună cu ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Oros, la o ședință de lucru privind măsurile de finanțare si de sprijin care se vor derula în perioada de tranziție 2021-2022.

  La discuții au participat și reprezentați ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură și din Autoritatea de Management pentru PNDR.

  ”Astfel de întâlniri vor continua în mod susținut pentru a pregăti accesarea cât mai rapidă a fondurilor din perioada de tranziție„, este anunțul făcut public de către oficialii AFIR.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Adrian Oros: ”Am obţinut o modificare a datei de referinţă la subvenții, dar ea va începe din 2023” Subvenții APIA 2021. Anunț de la Ministerul Agriculturii despre plata sprijinului cuplat Ordonanță de Urgență pentru plata subvențiilor APIA anul acesta și anul viitor

  Ultimele știri

  Comisia Europeană: Listă cu practicile agricole care pot beneficia de sprijin prin ecoscheme Adrian Oros promite consultări cu fermierii pentru PNS. ”Întârzierile au avut loc din cauza pandemiei!” Subvenție suplimentară la hectar. Anunțul făcut de Adrian Oros despre sprijinul cuplat

  Abonare gratuită la știri

  20200920