agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Ședință la MADR pentru măsurile de finanțare și sprijin în perioada de tranziție

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Directorul general Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Mihai Moraru, a participat miercuri – 18 noiembrie, împreună cu ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Oros, la o ședință de lucru privind măsurile de finanțare si de sprijin care se vor derula în perioada de tranziție 2021-2022.

  La discuții au participat și reprezentați ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură și din Autoritatea de Management pentru PNDR.

  ”Astfel de întâlniri vor continua în mod susținut pentru a pregăti accesarea cât mai rapidă a fondurilor din perioada de tranziție„, este anunțul făcut public de către oficialii AFIR.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri