agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Promisiune: Ecoschemele nu vor influența deciziile fermierilor privind producția

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Discuțiile asupra ecosistemelor primului pilon continuă nu numai la nivel național, ci și la nivel european. Aceste scheme de plăți au fost discutate la ultima reuniune online a Comitetului pentru plăți directe, potrivit Agri.bg.

  Plăți directe pe suprafață – noutăți

  Comisia Europeană a subliniat că toate ecoschemele trebuie să îndeplinească cerințele Organizației Mondiale a Comerțului (OMC) Green Box. Aceasta înseamnă că sprijinul nu trebuie să provoace denaturări ale pieței. Mai mult, aceștia nu trebuie să influențeze deciziile fermierilor cu privire la ce producție să meargă.

  Comisia a explicat că va face o evaluare cuprinzătoare a cerințelor de bază de mediu din planurile strategice ale statelor membre înainte de a aproba ele însele propunerile de ecosistem.

  Printre problemele discutate a fost și identificarea și cartarea zonelor propuse de GAEC 2. Au fost prezentate diverse opțiuni pentru monitorizarea de la distanță a acestor zone.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Strategia Germaniei în noua PAC: Bani mai puțini la fermele mari, subvenții-bonus pentru tineri și micii fermieri Instalarea tinerilor fermieri 2021. Sprijin majorat la 70.000 de euro pe fermă în acest an Adeverința-tip obligatorie pentru subvențiile APIA în perioada de tranziție 2021 și 2022

  Ultimele știri

  Subvenţii APIA bovine lapte: Pragul maxim de 250 de capete – eliminat pentru plățile pe 2021 și 2022 Planul Național Strategic trebuie finalizat până la sfârșitul lunii noiembrie Ministrul Adrian Oros anunță plăți directe pe suprafață și cap de animal de 13,6 miliarde euro!

  Abonare gratuită la știri

  20200920