agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Ministrul Oros: Ce subvenții APIA și fonduri UE se vor plăti anul viitor către fermieri!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Ce fonduri și ce măsuri vor putea accesa fermierii români în perioada de tranziție la noua reformă a Policitii Agricole Comune! Ministrul Adrian Oros va susține mâine, marți – 17 noiembrie, o nouă conferință de presă la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Regionale (MADR) în cadrul căreia va vorbi despre măsurile de sprijin care se vor derula pe perioada de tranziție, 2020-2021, spre noua Politică Agricolă Comună.

  ”Marți, 17 noiembrie 2020, la ora 12:00, ministrul Adrian Oros va susține la sediul MADR o conferință de presă. Temele ce vor fi abordate vizează: măsurile de sprijin care se vor derula pe perioada de tranziție 2020-2021. Conferința se va transmite live pe paginile de FB MADR și Adrian Oros”, se arată în anunț.

  Ultima conferință de presă a ministrului Agriculturii Adrian Oros a avut loc în urmă cu numai 5 zile, pe data de 11 noiembrie, când a vorbit despre despăgubirile la culturile înființate în primăvară, care au fost calamitate, precum și despre  schemele de sprijin pentru fermierii afectați de pandemia de COVID-19. 

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Adrian Oros: ”Am obţinut o modificare a datei de referinţă la subvenții, dar ea va începe din 2023” Subvenții APIA 2021. Anunț de la Ministerul Agriculturii despre plata sprijinului cuplat Ordonanță de Urgență pentru plata subvențiilor APIA anul acesta și anul viitor

  Ultimele știri

  Comisia Europeană: Listă cu practicile agricole care pot beneficia de sprijin prin ecoscheme Adrian Oros promite consultări cu fermierii pentru PNS. ”Întârzierile au avut loc din cauza pandemiei!” Subvenție suplimentară la hectar. Anunțul făcut de Adrian Oros despre sprijinul cuplat

  Abonare gratuită la știri

  20200920