agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Ministrul Oros: Ce subvenții APIA și fonduri UE se vor plăti anul viitor către fermieri!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Ce fonduri și ce măsuri vor putea accesa fermierii români în perioada de tranziție la noua reformă a Policitii Agricole Comune! Ministrul Adrian Oros va susține mâine, marți – 17 noiembrie, o nouă conferință de presă la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Regionale (MADR) în cadrul căreia va vorbi despre măsurile de sprijin care se vor derula pe perioada de tranziție, 2020-2021, spre noua Politică Agricolă Comună.

  ”Marți, 17 noiembrie 2020, la ora 12:00, ministrul Adrian Oros va susține la sediul MADR o conferință de presă. Temele ce vor fi abordate vizează: măsurile de sprijin care se vor derula pe perioada de tranziție 2020-2021. Conferința se va transmite live pe paginile de FB MADR și Adrian Oros”, se arată în anunț.

  Ultima conferință de presă a ministrului Agriculturii Adrian Oros a avut loc în urmă cu numai 5 zile, pe data de 11 noiembrie, când a vorbit despre despăgubirile la culturile înființate în primăvară, care au fost calamitate, precum și despre  schemele de sprijin pentru fermierii afectați de pandemia de COVID-19. 

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri