agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Ministrul Adrian Oros anunță plăți directe pe suprafață și cap de animal de 13,6 miliarde euro!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, a specificat, într-o intervenție, în cadrul unei dezbateri online, că are așteptări ca banii alocați perioadei 2021 – 2027, care se ridică la  21,5 miliarde de euro,  să fie absorbiți integral.

  Dintre aceștia, pentru plăţi directe pentru suprafeţe sau pentru un număr de animale sunt alocați 13,6 miliarde de euro, pentru măsurile de piaţă sunt 363,5 milioane de euro intervenţii sectoriale şi 6,9 miliarde de euro sunt destinate pentru dezvoltare rurală. La acestea se adaugă facilitatea Nest Generation în valoare de 700 de milioane de euro.

  Totodată, ministrul a menționat că 6 miliarde de euro sunt destinate perioadei de tranziție 2021-2022. Șeful de la Agricultură s-a arătat îngrijorat de bugetul Ministerului Agriculturii și a subliniat că banii trebuie ”drămuiți” cât mai eficient.

  Citiți mai multe pe acest subiect pe FortaPAC.agrointel.ro

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Strategia Germaniei în noua PAC: Bani mai puțini la fermele mari, subvenții-bonus pentru tineri și micii fermieri Instalarea tinerilor fermieri 2021. Sprijin majorat la 70.000 de euro pe fermă în acest an Adeverința-tip obligatorie pentru subvențiile APIA în perioada de tranziție 2021 și 2022

  Ultimele știri

  Subvenţii APIA bovine lapte: Pragul maxim de 250 de capete – eliminat pentru plățile pe 2021 și 2022 Planul Național Strategic trebuie finalizat până la sfârșitul lunii noiembrie Mai sunt obligatorii la SCZ țapii cu certificate de origine?

  Abonare gratuită la știri

  20200920