agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Ministrul Adrian Oros anunță plăți directe pe suprafață și cap de animal de 13,6 miliarde euro!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, a specificat, într-o intervenție, în cadrul unei dezbateri online, că are așteptări ca banii alocați perioadei 2021 – 2027, care se ridică la  21,5 miliarde de euro,  să fie absorbiți integral.

  Dintre aceștia, pentru plăţi directe pentru suprafeţe sau pentru un număr de animale sunt alocați 13,6 miliarde de euro, pentru măsurile de piaţă sunt 363,5 milioane de euro intervenţii sectoriale şi 6,9 miliarde de euro sunt destinate pentru dezvoltare rurală. La acestea se adaugă facilitatea Nest Generation în valoare de 700 de milioane de euro.

  Totodată, ministrul a menționat că 6 miliarde de euro sunt destinate perioadei de tranziție 2021-2022. Șeful de la Agricultură s-a arătat îngrijorat de bugetul Ministerului Agriculturii și a subliniat că banii trebuie ”drămuiți” cât mai eficient.

  Citiți mai multe pe acest subiect pe FortaPAC.agrointel.ro

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri