agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Despre proiect

  Proiectul FORȚA PAC și FORȚA PAC JUNIOR

  Proiectul FORȚA PAC reprezintă primul proiect din România dedicat exclusiv informării publicului național cu privire la importanța, impactul și beneficiile Politicii Agricole Comune. În anul în care România elaboarează strategia agricolă pentru finanțarea sectorială în următorul exercițiu financiar, informațiile trebuie să ajungă în timp util, corecte, obiective și asumate, către toți beneficiarii direcți și indirecți ai PAC. Ne adresăm deopotrivă fermierilor, cât și autorităților abilitate ale statului român, dar mai ales beneficiarului final al PAC, consumatorului.

  Cu aceeași abordare modernă și actuală cu care Agrointeligența a devenit cel mai citit site de știri agricole din România, platforma cea mai utilă și reprezentativă pentru sectorul agroalimentar, ne dorim să fim liantul între politicile agricole și beneficiarii săi. Folosim atât instrumentele moderne și interactive pe care ni le oferă online-ul, cât și metodele tradiționale de comunicare. Totul pentru a promova inovarea ca mijloc de creștere a eficienței producției și a calității serviciilor în sectorul agroalimentar.

  Proiectul FORȚA PAC, așa cum l-am gândit noi, echipa Agrointeligența, vizează:

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri