agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Sprijin mai mare pentru apicultori: Rata de cofinanțare, majorată de la 50% la 75%, chiar 85%

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Sprijinul pe care apicultura îl primește din fonduri europene va fi continuat în noua Politică Agricolă Comună. Prin votul exprimat vineri, 23 octombrie, în Parlamentul European, s-a decis ca procentul de cofinanțare pentru cheltuielile și investițiile în stupine să crească de la 50% la 75%, chiar 85% în anumite regiuni.

  Daniel Buda, europarlamentar român și videpreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European, a anunțat în premieră deciziile votate în sprijinul apicultorilor. ”Apicultura: lista tipurilor de intervenții care pot fi finanțate a fost substanțial extinsă ținând cont de creșterea alocării pentru acest sector în propunerea Comisiei Europene. Rata de cofinanțare este crescută de la 50% la 75% și la 85% în cazul regiunilor ultraperiferice”, a scris Daniel Buda pe Facebook despre sprijinul majorat pentru apicultori.

  Vom reveni în zilele următoare cu noi informații despre deciziile luate pentru finanțarea apicultorilor prin noua PAC.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri