agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Sprijin mai mare pentru apicultori: Rata de cofinanțare, majorată de la 50% la 75%, chiar 85%

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Sprijinul pe care apicultura îl primește din fonduri europene va fi continuat în noua Politică Agricolă Comună. Prin votul exprimat vineri, 23 octombrie, în Parlamentul European, s-a decis ca procentul de cofinanțare pentru cheltuielile și investițiile în stupine să crească de la 50% la 75%, chiar 85% în anumite regiuni.

  Daniel Buda, europarlamentar român și videpreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European, a anunțat în premieră deciziile votate în sprijinul apicultorilor. ”Apicultura: lista tipurilor de intervenții care pot fi finanțate a fost substanțial extinsă ținând cont de creșterea alocării pentru acest sector în propunerea Comisiei Europene. Rata de cofinanțare este crescută de la 50% la 75% și la 85% în cazul regiunilor ultraperiferice”, a scris Daniel Buda pe Facebook despre sprijinul majorat pentru apicultori.

  Vom reveni în zilele următoare cu noi informații despre deciziile luate pentru finanțarea apicultorilor prin noua PAC.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Ședință la MADR pentru măsurile de finanțare și sprijin în perioada de tranziție Ministrul Oros: Ce subvenții APIA și fonduri UE se vor plăti anul viitor către fermieri! Președintele Comisiei Europene le răspunde ”verzilor”: Reforma PAC continuă! Negocierile nu se reiau de la zero!

  Ultimele știri

  Austria: 120 de milioane de euro pe an pentru cele mai înalte standarde de bunăstare a animalelor Încep negocierile în trialog pentru noua Politică Agricolă Comună Șeful AFIR: PNS ar putea fi finalizat până la sfârșitul anului

  Abonare gratuită la știri

  20200920