agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Opinie radicală în Parlamentul European. Se cere eliminarea subvențiilor pentru vacile de carne!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Europarlamentarului olandez Anja Hazekamp (Partidul pentru animale) a susținut în cadrul discuțiilor care au avut loc astăzi, marți 20 octombrie, în Parlamentul European, pe marginea noii Politici Agricole Comune (PAC), că subvențiile pentru carnea de vită ar trebuie să dispară și ”industria cărnii” ar trebui să se descurce singură.

  ”Acum un an de zile se prezenta aici Pactul european ecologic. Acum vorbim că vom avea o finanțare unitară de 380 de miliarde pentru pesticide, substanțe toxice, deci va avea de suferit mediul înconjurător. Cum este posibil că s-a ajuns la așa ceva? Consumatorii încearcă să ia măsuri pentru a proteja mediul înconjurător însă iată că producătorii de carne de vită sunt sprijiniți masiv și asta ce face? Asta duce la creșterea emisiilor. Eu cred că ar trebui să ne descurcăm mult mai bine și să facem mult mai multe. Să spunem că industria cărnii ar trebui să se descurce de una singură, fără subvenții. Și PAC mai bine s-ar opri!”, a arătat Anja Hazekamp.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri