agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Opinie radicală în Parlamentul European. Se cere eliminarea subvențiilor pentru vacile de carne!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Europarlamentarului olandez Anja Hazekamp (Partidul pentru animale) a susținut în cadrul discuțiilor care au avut loc astăzi, marți 20 octombrie, în Parlamentul European, pe marginea noii Politici Agricole Comune (PAC), că subvențiile pentru carnea de vită ar trebuie să dispară și ”industria cărnii” ar trebui să se descurce singură.

  ”Acum un an de zile se prezenta aici Pactul european ecologic. Acum vorbim că vom avea o finanțare unitară de 380 de miliarde pentru pesticide, substanțe toxice, deci va avea de suferit mediul înconjurător. Cum este posibil că s-a ajuns la așa ceva? Consumatorii încearcă să ia măsuri pentru a proteja mediul înconjurător însă iată că producătorii de carne de vită sunt sprijiniți masiv și asta ce face? Asta duce la creșterea emisiilor. Eu cred că ar trebui să ne descurcăm mult mai bine și să facem mult mai multe. Să spunem că industria cărnii ar trebui să se descurce de una singură, fără subvenții. Și PAC mai bine s-ar opri!”, a arătat Anja Hazekamp.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Ședință la MADR pentru măsurile de finanțare și sprijin în perioada de tranziție Ministrul Oros: Ce subvenții APIA și fonduri UE se vor plăti anul viitor către fermieri! Președintele Comisiei Europene le răspunde ”verzilor”: Reforma PAC continuă! Negocierile nu se reiau de la zero!

  Ultimele știri

  Austria: 120 de milioane de euro pe an pentru cele mai înalte standarde de bunăstare a animalelor Încep negocierile în trialog pentru noua Politică Agricolă Comună Șeful AFIR: PNS ar putea fi finalizat până la sfârșitul anului

  Abonare gratuită la știri

  20200920