agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Oficial Bruxelles: Subvențiile fermierilor români vor crește cu câțiva euro!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Nivelul subvențiilor agricole din Uniunea Europeană va scădea odată cu intrarea în noul exercițiu financiar 2021-2027. România nu se numără printre statele unde plățile direct vor fi scăzute, cu va beneficia de o creștere, însă aceasta nu va fi una semnificativă, a anunțat europarlamentarul român Daniel Buda, în cadrul unei conferințe de specialitate.

  ”Deși subvențiile au scăzut cu o medie de 11% la nivelul Uniunii Europene pentru că unor state europene le-au scăzut subvențiile, româniei le crește ușor-ușor, cu câțiva euro, dar este important că nouă nu ne-au scăzut subvențiile. Premisele sunt bune pentru noi”, a anunțat Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședinte al Comisie pentru Agricultură din Parlamentul European.

  Europarlamentarul Daniel Buda a spus, astăzi, joi – 29 octombrie, în cadrul unei intervenții online, întâlnire organizată de  Ziarul Bursa, că fermierii români, mai ales cei care vor face practici ecologice, pot obține, în final, subvenții mai mari decât alți fermieri din Uniunea Europeană.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri