agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Anunțul făcut astăzi de ministrul Adrian Oros despre plata subvențiilor APIA!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Planul Național Strategic, departe de finalizare și adoptare! În acest context, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, la fel ca structurile similare din alte state, ia în calcul scenariile posibile pentru anii următori. La cum se prezintă situația la acest moment, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat că, în 2021 și 2022, fermierii vor beneficia de fonduri europene – prin plăți directe și măsuri, după aceleași reguli ca și cele de acum.

  ”Va fi o perioadă de tranziție, care se continuă, iar noul program va începe probabil din 2022 sau 2023, programul la care lucrăm. Dar în anul 2021 și 2022 se continuă programul de până acum și pentru subvențiile directe, și pentru măsuri. Vom păstra acele măsuri care au fost benefice, care au fost accesate și care au avut efect”, a declarat ministrul Adrian Oros în cadrul unui interviu acordat Radio Someș.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri