agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Anunțul făcut astăzi de ministrul Adrian Oros despre plata subvențiilor APIA!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Planul Național Strategic, departe de finalizare și adoptare! În acest context, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, la fel ca structurile similare din alte state, ia în calcul scenariile posibile pentru anii următori. La cum se prezintă situația la acest moment, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat că, în 2021 și 2022, fermierii vor beneficia de fonduri europene – prin plăți directe și măsuri, după aceleași reguli ca și cele de acum.

  ”Va fi o perioadă de tranziție, care se continuă, iar noul program va începe probabil din 2022 sau 2023, programul la care lucrăm. Dar în anul 2021 și 2022 se continuă programul de până acum și pentru subvențiile directe, și pentru măsuri. Vom păstra acele măsuri care au fost benefice, care au fost accesate și care au avut efect”, a declarat ministrul Adrian Oros în cadrul unui interviu acordat Radio Someș.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Dacian Ciolos, Renew Europe: Nu aș îndrăzni să vorbesc de o reformă a PAC, ci de modificări de substanță! Sprijin mai mare pentru apicultori: Rata de cofinanțare, majorată de la 50% la 75%, chiar 85% Noua reformă PAC, adoptată în Parlamentul European. Deciziile care schimbă viața fermierilor români

  Ultimele știri

  Noi reguli pentru subvențiile APIA. Fermierii care pot încasa plățile pe hectar și animale! S-a votat noua PAC! Tinerii fermieri primesc 100.000 de euro pe o perioadă de 7 ani! S-a votat la Bruxelles! Data istorică ADOPTATĂ pentru ANT BOVINE: 1 iunie 2018!

  Abonare gratuită la știri

  20200920