agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Mihail Dumitru, DG AGRI: Politica actuală de subvenții va continua și anul viitor, și în 2022!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Actualul sistem de plată a subvențiilor agricole va fi menținut atât anul viitor, cât și în 2022. Este anunțul făcut de Mihail Dumitru, director general adjunct al Directoratului General Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DG AGRI) din cadrul Comisiei Europene.

  ”Anul viitor și în anul 2022 se aplică aceeași Politică Agricolă Comună pentru că există un regulament de tranziție, noi am propus să fie de un an tranziția, iar domnul ministru Oros v-a spus că la nivel de co-legislatori s-au pus de acord pe doi ani de zile, deci practic aceeași politică va fi continuată încă doi ani”, a afirmat Mihail Dumitru dezbaterii ”Agricultura din România și Tranziția Ecologică” din cadrul celei de-a 8-a ediții a forumului EUROSFAT, eveniment ce a avut loc ieri, joi – 15 octombrie.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri