agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Mihail Dumitru, DG AGRI: Politica actuală de subvenții va continua și anul viitor, și în 2022!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Actualul sistem de plată a subvențiilor agricole va fi menținut atât anul viitor, cât și în 2022. Este anunțul făcut de Mihail Dumitru, director general adjunct al Directoratului General Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DG AGRI) din cadrul Comisiei Europene.

  ”Anul viitor și în anul 2022 se aplică aceeași Politică Agricolă Comună pentru că există un regulament de tranziție, noi am propus să fie de un an tranziția, iar domnul ministru Oros v-a spus că la nivel de co-legislatori s-au pus de acord pe doi ani de zile, deci practic aceeași politică va fi continuată încă doi ani”, a afirmat Mihail Dumitru dezbaterii ”Agricultura din România și Tranziția Ecologică” din cadrul celei de-a 8-a ediții a forumului EUROSFAT, eveniment ce a avut loc ieri, joi – 15 octombrie.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Dacian Ciolos, Renew Europe: Nu aș îndrăzni să vorbesc de o reformă a PAC, ci de modificări de substanță! Sprijin mai mare pentru apicultori: Rata de cofinanțare, majorată de la 50% la 75%, chiar 85% Noua reformă PAC, adoptată în Parlamentul European. Deciziile care schimbă viața fermierilor români

  Ultimele știri

  Noi reguli pentru subvențiile APIA. Fermierii care pot încasa plățile pe hectar și animale! S-a votat noua PAC! Tinerii fermieri primesc 100.000 de euro pe o perioadă de 7 ani! S-a votat la Bruxelles! Data istorică ADOPTATĂ pentru ANT BOVINE: 1 iunie 2018!

  Abonare gratuită la știri

  20200920