agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • La Sînmihaiu Român, în județul Timiș, am găsit cea mai colorată școală din România!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Caravana ”Forța PAC Junior” și-a continuat campania de informare în județul Timiș, în localitatea Sînmihaiu Român, acolo unde ne-am bucurat de sprijinul doamnei Nicoleta Durlă, director-adjunct în cadrul școlii din comună.

  Ne-am bucurat să ne întâlnim cu cei circa 40 de copii care ne așteptau în cea mai spațioasă clasă a Sînmihaiu Român. Elevii cu vârste între 12 și 15 ani, erau nerăbdători să afle de la noi care sunt noutățile în ceea ce i-ar putea privi în viitorul apropiat.

  Au ascultat cu mare atenție informațiile prezentate despre noua Politică Agricolă Comună și am fost surprinși în mod plăcut în momentul în care am văzut că deși orele de clasă se terminaseră, elevii își doreau să mai stea de vorbă cu noi, pentru a le explica pe îndelete tot ceea ce discutasem înainte.

  Cele mai atractive teme despre agricultură au fost, pentru elevii din Sînmihaiu Român, cele legate de produsele românești și de posibilitatea de a dezvolta o mică afacere agricolă în zonă.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Caravana pentru elevi cu informații despre noua PAC – la Peciu Nou, în Timiș! La Șag, în Timiș, tinerii au modele de fermieri pe care să le urmeze dacă vor urma o carieră în agricultură La Dumbrăvița, în Timiș, am întâlnit elevi pasionați de agricultură și de utilaje agricole

  Ultimele știri

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Abonare gratuită la știri