agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Eurodeputatul Daniel Buda anunță dezbateri importante privind subvențiile din reforma PAC!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Eurodeputatul Daniel Buda, prezent în această săptămână la reuniunile Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală, al cărei vicepreședinte este, la comisia pentru Dezvoltare Regională, dar și la reuniunile de studiu ale Grupului PPE. În Parlamentul European vor avea lor dezbateri importante privind reforma PAC dar și soluții de redresare pentru Dezvoltarea Rurală!

  Foto: Facebook Daniel Buda

  ”PAC, politica de coeziune și redresarea economică în Europa, pe agenda Parlamentului European! Săptămâna aceasta sunt prezent la Parlamentul European de la Bruxelles, unde particip la reuniunile Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală, al cărei vicepreședinte sunt, la comisia pentru Dezvoltare Regională, dar și la reuniunile de studiu ale Grupului PPE”, a anunțat eurodeputatul pe pagina personală de Facebook.

  Acesta a mai transmis că în cadrul Comisiei AGRI, va avea loc o dezbatere pe marginea reformei Politicii Agricole Comune. De asemenea, vor fi supuse la vot amendamentele raportului Next Generation EU și Instrumentul de redresare pentru Dezvoltarea Rurală.

  ”În cadrul Comisiei REGI, va fi susținută o prezentare de către Isabelle Boudineau, președintele Comisiei pentru Politica de Coeziune Teritorială și Bugetul UE. De asemenea, vor avea loc schimburi de opinii pe marginea următoarelor subiecte: Fondul european de dezvoltare regională, Fondul social european plus, Fondul de coeziune și Fondul european pentru pescuit și afaceri maritime, și de instituire a unor norme financiare aplicabile acestor fonduri, precum și Fondului pentru azil și migrație, Fondului pentru securitate internă și Instrumentului pentru managementul frontierelor și vize, Fondul pentru coeziune, Fondul pentru Tranziție Justă și Obiectivele de cooperare teritorială (Interreg)”, a mai transmis oficialul european.

  Acesta a mai arătat că în cadrul reuniunilor Grupului PPE, vor fi dezbătute următoarele subiecte: Viitorul Europei, Redresarea economică în Europa, Viitorul locurilor de muncă în Europa și Politica europeană în ceea ce privește China.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Ultimele știri

  Forța PAC Junior. Ediția 13 Forța PAC Junior. Ediția 12 Ministrul Adrian Oros: România are 6,2 miliarde de euro alocate pentru perioada de tranziție la noua PAC

  Abonare gratuită la știri