agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Eurodeputatul Daniel Buda anunță dezbateri importante privind subvențiile din reforma PAC!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Eurodeputatul Daniel Buda, prezent în această săptămână la reuniunile Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală, al cărei vicepreședinte este, la comisia pentru Dezvoltare Regională, dar și la reuniunile de studiu ale Grupului PPE. În Parlamentul European vor avea lor dezbateri importante privind reforma PAC dar și soluții de redresare pentru Dezvoltarea Rurală!

  Foto: Facebook Daniel Buda

  ”PAC, politica de coeziune și redresarea economică în Europa, pe agenda Parlamentului European! Săptămâna aceasta sunt prezent la Parlamentul European de la Bruxelles, unde particip la reuniunile Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală, al cărei vicepreședinte sunt, la comisia pentru Dezvoltare Regională, dar și la reuniunile de studiu ale Grupului PPE”, a anunțat eurodeputatul pe pagina personală de Facebook.

  Acesta a mai transmis că în cadrul Comisiei AGRI, va avea loc o dezbatere pe marginea reformei Politicii Agricole Comune. De asemenea, vor fi supuse la vot amendamentele raportului Next Generation EU și Instrumentul de redresare pentru Dezvoltarea Rurală.

  ”În cadrul Comisiei REGI, va fi susținută o prezentare de către Isabelle Boudineau, președintele Comisiei pentru Politica de Coeziune Teritorială și Bugetul UE. De asemenea, vor avea loc schimburi de opinii pe marginea următoarelor subiecte: Fondul european de dezvoltare regională, Fondul social european plus, Fondul de coeziune și Fondul european pentru pescuit și afaceri maritime, și de instituire a unor norme financiare aplicabile acestor fonduri, precum și Fondului pentru azil și migrație, Fondului pentru securitate internă și Instrumentului pentru managementul frontierelor și vize, Fondul pentru coeziune, Fondul pentru Tranziție Justă și Obiectivele de cooperare teritorială (Interreg)”, a mai transmis oficialul european.

  Acesta a mai arătat că în cadrul reuniunilor Grupului PPE, vor fi dezbătute următoarele subiecte: Viitorul Europei, Redresarea economică în Europa, Viitorul locurilor de muncă în Europa și Politica europeană în ceea ce privește China.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  Oficial Bruxelles: Subvențiile fermierilor români vor crește cu câțiva euro! Dacian Ciolos, Renew Europe: Nu aș îndrăzni să vorbesc de o reformă a PAC, ci de modificări de substanță! Sprijin mai mare pentru apicultori: Rata de cofinanțare, majorată de la 50% la 75%, chiar 85%

  Ultimele știri

  Noua reformă PAC, adoptată în Parlamentul European. Deciziile care schimbă viața fermierilor români Noi reguli pentru subvențiile APIA. Fermierii care pot încasa plățile pe hectar și animale! S-a votat noua PAC! Tinerii fermieri primesc 100.000 de euro pe o perioadă de 7 ani!

  Abonare gratuită la știri

  20200920