agrointel.ro
ForțaPAC
 • Știri
 • Video Forța PAC
 • Evenimente Forța PAC
 • Special: Forța PAC JUNIOR
 • Despre proiect
 • Caravana pentru elevi cu informații despre noua PAC – la Peciu Nou, în Timiș!

  Agrointeligența Agrointeligența -

  Caravana ”Forța PAC Junior” și-a continuat drumul în județul Timiș, în localitatea Peciu Nou. Am ajuns în comună în cursul zilei de miercuri, pe 9 iunie, unde am fost întâmpinați de doamna Mărioara Cobrac, directoarea liceului teoretic din localitate.

  Am fost încântați să vedem că afișele care anunțau venirea noastră erau frumos aranjate la panourile de la avizierul școlii.

  Ne-am bucurat să ne întâlnim cu cei circa 25 de copii care ne așteptau în cea mai spațioasă clasă a Liceul Teoretic Peciu Nou. Elevii cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani, erau nerăbdători să afle de la noi, care sunt noutățile în ceea ce i-ar putea privi în viitorul apropiat.

  De cum am început să vorbim despre Politica Agricolă Comună, elevii ne-au adresat întrebări privind posibilitățile pe care le au din punct de vedere al Politicii Agricole Comune în viitorul apropiat.

  În urma discuțiilor cu copiii, am plecat cu sentimentul că în localitatea Peciu Nou, vom reveni cu siguranță.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Căutare în articole

  Te-ar mai putea interesa

  La Șag, în Timiș, tinerii au modele de fermieri pe care să le urmeze dacă vor urma o carieră în agricultură La Dumbrăvița, în Timiș, am întâlnit elevi pasionați de agricultură și de utilaje agricole La Sînmihaiu Român, în județul Timiș, am găsit cea mai colorată școală din România!

  Ultimele știri

  Fonduri europene mai mari pentru tinerii crescători de animale prin noua PAC Ioan Gociman, Asociația Aberdeen Angus România: În noua PAC ne dorim să fie susținută atât rasa curată, cât și metisul! Cristina Guseth, Freem House România: ”Sunt trei tipuri mari de fraude cu fonduri europene: conflictul de interese, falsul în declarații și segmentarea achizițiilor publice”

  Abonare gratuită la știri